LunaLunaLuna komt terug tijdens de Tilburgse Kermis: 22 t/m 31 juli 2022

  Info

  LunaLunaLuna 2021 geannuleerd

  LunaLunaLuna is geannuleerd. Het minifestival, dat jaarlijks tijdens de Tilburgse Kermis plaatsvindt, gaat niet door. Het was voor de organisatie en alle betrokken kunstenaars niet langer verantwoord om nog langer te wachten op uitsluitsel over óf en in welke vorm LunaLunaLuna deze zomer plaats kon vinden.

  Voor de derde keer in vier jaar gaat LunaLunaLuna niet door. “Pijnlijk, maar duidelijk” zegt Harrie Verkerk; initiatiefnemer van LunaLunaLuna. “Bestuur, organisatie en kunstenaars van LunaLunaLuna zijn gewoonweg niet in staat om nog langer te wachten op de beslissing over het wel of niet doorgaan van ons festival. De onzekerheid begon bij velen in de laatste weken te zwaar te drukken. Een scenario waarin concept, kwaliteit, ambiance en omzet voldoende gegarandeerd zijn is in dit stadium niet realiseerbaar. Daarmee kiest LunaLunaLuna voor zekerheid. LunaLunaLuna 2021 gaat integraal in de ijskast en wordt volgend jaar zomer weer ontdooit.”

  LunaLunaLuna 2022

  In 2022 komt LunaLunaLuna terug met een langverwachte tweede editie tijdens de Tilburgse Kermis van 22 t/m 31 juli. De speciaal voor LunaLunaLuna 2021 ontwikkelde theaterattracties 3 x BOE!!, De Verlossing, De Hoever Gaatie, Jeu d’n Êrpel, De Videobol, Palaver Paviljoen en Vacanse Quarantainsky worden in 2022 alsnog gepresenteerd.

  Blik terug op LunaLunaLuna editie #1!