Editie #3: 26 t/m 30 juli 2023, Wilhelminapark Tilburg

  Info

   

  LunaLunaLuna 2023

  In 2023 komt LunaLunaLuna terug met een derde editie tijdens de Tilburgse Kermis van 26 t/m 30 juli. Een bonte verzameling marskramers in theater, muziek en rariteiten lokt u tegen geringe betaling binnen voor een unieke ervaring. LunaLunaLuna is een minifestival. Een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld. In het Wilhelminapark zet LunaLunaLuna vijf dagen lang een grote spot op de originele attracties van Tilburgse kunstenaars en fantasten. Voor jong & oud. Meemaken, daar bij zijn!

  Openingstijden

  Woensdag en donderdag van 16:00 tot 23:00 uur
  Vrijdag van 16:00 tot 00:00 uur
  Zaterdag van 14:00 tot 00:00
  Zondag van 14:00 tot 23:00

  Dagelijks is er van 18:00 tot 19:30 muziek op het podium in het Wilhelminapark.
  Het exacte programma volgt later.

  Partners

  LunaLunaLuna 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: Prins Bernhard Cultuurfonds, Tivolifonds, Spiegelglasfonds, Mondriaan Fonds, Provincie Noord-Brabant, Stichting Cinecitta, Gemeente Tilburg en De Tilburgse Kermis.

  Duurzaamheid

  Bij LunaLunaLuna hebben we een diepe liefde en respect voor onze aardbol. Om onze impact op het milieu te verminderen nemen we verschillende maatregelen. Om een paar voorbeelden te noemen maken we bijvoorbeeld gebruik van herbruikbare hardcup bekers. Na elk gebruik worden deze bekers zorgvuldig gereinigd en opnieuw gebruikt, waardoor we de hoeveelheid wegwerpplastic drastisch verminderen. We zijn er verder trots op dat we een ruim vegetarisch aanbod bieden. Verder streven we ernaar om de PVC-banners zo veel mogelijk te hergebruiken.