Editie #3: 26 t/m 30 juli 2023, Wilhelminapark Tilburg

  Muziekprogramma

  Iedere avond een andere artiest in de spotlight (18:00-19:30)

  Woensdag 27 juli
  De Familie Bungalowtent.

  Muzikale hoogvliegers in het Wilhelminapark.

  De thuisblijvers zijn gezegend. Op 27 juli tijdens de openingsavond van Luna Luna Luna, speelt De Familie Bungalowtent, voor alle op schiphol gestrande vakantiegangers, muziek van hun nooit verschenen, titelloze plaat: Down to Earth Pilots.
  Aan de hand van oude klassiekers nemen deze flight attendants van de goede smaak u mee naar het ultieme vakantiegenot. Neem gerust uw bagage mee, als De Familie Bungalowtent eenmaal in de lucht is weet je nooit waar ze gaan landen. Gezelligheid op ongekende hoogte. Are you ready for Take Off?
  P.S. Mocht uw vlucht naar Benidorm wel doorgaan, u kunt nu nog cancellen.

  Donderdag 28 juli
  Dieter van der Westen en Joost Abbel

  Heerlijk verstilde Folkliedjes en swingende Americana.

  Zanger gitarist Dieter van der Westen en Banjo / Dobro speler Joost Abbel spelen nummers van de Dieter van der Westen Band in duo bezetting. Volgens Heaven Music Magazine i dit “Neder-Americana op zijn allerbest.”

  Vrijdag 29 juli
  Los Bandidos de Tilburg

  Een muzikale avond gegarandeerd!

  Cedrik Martina op zang, gitaar en ukelele. Marcel van der Linden op bas en zang en Martin Huar!

  Zaterdag 30 juli
  Frappandt

  Een reünie optreden van een stel frappante mannen!

  25 jaar geleden begonnen in Loon op Zand in een vochtige kelder, in 2016 gestopt maar nu tijdens bijzondere gelegenheden spelen ze als reünie-band. Verwacht nummers uit de nederpopscene van de jaren 80 en 90, De Dijk, The Scene. Kortom voor een goed, energiek en gezellig optreden ben je bij Frappandt aan het juiste adres!

  Zondag 31 juli
  SANAE CASiTA met McGyver en Rickz

  Een artiest vol soul met een univer-soul sound.

  SANAE CASiTA is geboren en getogen in Nederland uit een Andalusisch, Marokkaans gezin. Eerder stond ze al op podia als Lowlands en North Sea Jazz maar ook het Tilburgse Festival Mundial. Als zangeres en rapper heeft ze door het hele land gespeeld. Op LunaLunaLuna zal ze vergezeld worden door Rickz en Kymer.
  Een frisse mix van jazz, blues, soul, funk en gevatte teksten is wat Rickz typeert. McGyver is een Nederlands-Canadese tweetalige artiest en rijzende ster in het internationale hip hop landschap. Een energieke live bom die barst van de klassieke 90s hip hop sound! Samen tourden ze met Def P (Osdorp Posse) langs de grote podia.

  • Artiest

   De Familie Bungalowtent | Dieter van der Westen en Joost Abbel | Los Bandidos de Tilburg | Frappandt | SANAE CASiTA met McGyver en Rickz